Τζένη Μελιτά: Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφο της, Σπύρο Μαργαρίτη!

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Τζένη Μελιτά στην εφημερίδα Real News. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντροφο της, Σπύρο Μαργαρίτη και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την κέρδισε σε εκείνον.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της:

Εχεις δηλώσει ότι θέλεις να παντρευτείς το αγόρι σου, Σπύρο Μαργαρίτη. Τι σε κρατάει;

Εχει καταντήσει γραφική αυτή η δήλωση! Φυσικά, όταν το δηλώνω δημόσια, το βλέπω λίγο χιουμοριστικά. Από την άλλη, νιώθω όντως έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα στην προσωπική μου ζωή. Δεν κρατάει εμένα κάτι, γιατί πολύ απλά πρόκειται για μια απόφαση που αφορά το «εμάς» και όχι το «εμένα». Μπορεί να το θέλουν βέβαια και οι δύο, αλλά να νιώθουν ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Είναι τόσο σημαντική αυτή η στιγμή στη ζωή δύο ανθρώπων, που θες να είναι όλα τέλεια.

Θεωρείς ότι είσαι εύκολος άνθρωπος σε μια σχέση;

Όχι βέβαια. Εγώ μπορεί να δουλεύω ακόμη και 16 ώρες την ημέρα και να αφήνω πίσω ένα σπίτι μπάχαλο και ένα άδειο ψυγείο! Δεν νομίζω ότι πολλοί άντρες θα ανέχονταν μια τέτοια συμπεριφορά.

Τι σε κέρδισε στον Σπύρο;

Το ότι δεν βάζει τον αντρικό εγωισμό του πάνω από την αγάπη μας. Το ότι είναι σίγουρος γι’ αυτό που έχουμε. Το ότι είναι κούκλος και δεν καυχιέται γι’ αυτό. Το ότι με φροντίζει βάζοντας δεύτερο τον εαυτό του. Και ένα σύνολο άλλων πραγμάτων, που για να τα γράψετε θα χρειαστώ ένα ακόμη τεύχος. Είναι πολύ όμορφος άνθρωπος, θα μείνω εκεί.

*Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμη:

Δέσποινα Βανδή: Για βόλτα στη Γλυφάδα με την κόρη της, Μελίνα!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση