Τόνια Σωτηροπούλου – “Κάνω ψυχοθεραπεία κάποια χρόνια”

Τo Down Town Κύπρου φιλοξένησε την Τόνια Σωτηροπούλου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά της, τον Αλέξη Γεωργούλη αλλά και… τα ψυχολογικά της!
Για την επαγγελματική της βάση στο εξωτερικό
Το να κάνω επαφές με το εξωτερικό και να έχω ορισμένες διασυνδέσεις δεν ήταν και τόσο δύσκολο, αφού ζούσα πολλά χρόνια, επτά περίπου, στο Λονδίνο. Ταξιδεύω, άλλωστε, πολύ συχνά και στην Αμερική, έχω τον ατζέντη μου και δεν θεωρώ ότι έκανα κάποια… υπεράνθρωπη κατάκτηση. Όπου κοιτάζεις, πηγαίνεις! Κι επειδή εγώ “κοιτάζω” αρκετά στο εξωτερικό, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στο σινεμά, χτυπάω πόρτες, πάω σε οντισιόν και διεκδικώ μία θέση σε ένα ευρύτερο φάσμα, εκτός Ελλάδας.
Για την κυπριακή καταγωγή
Είναι άρρηκτη και πολύ στενή η σχέση μου με την Κύπρο – σχέση εξ’ αίματος, αφού η μητέρα μου είναι Κύπρια, με καταγωγή από την Πάφο. Θα σου πω μόνο ότι, σχεδόν όλα μου τα παιδικά καλοκαίρια, τα πέρασα εκεί Γενικότερα, η Κύπρος είναι η μισή μου πατρίδα και με συνδέουν πολλά.
Για τις μελαγχολίες της
Δεν έκανα ποτέ κάποια σπουδαία “επανάσταση”. Μάλλον, περιορίστηκα στα παιχνίδια της γειτονιάς μου, στη Γλυφάδα όπου ζούσα. Ποτέ δεν με περιόρισαν οι δικοί μου. Μου έδιναν απόλυτη ελευθερία και υπήρχε συνεννόηση κι εμπιστοσύνη. Ήμουν υπεύθυνη κι έτσι οι γονείς μου ήταν χαλαροί μαζί μου. Ούτε έπινα, ούτε κάπνιζα. Την όποια “επανάστασή” μου την έκανα στην εφηβεία, μέσω της μουσικής. Άκουγα punk και rock μουσική. Ψυχολογικά πέρναγα δύσκολα τότε. Οι ορμόνες, η ηλικία, ποιος ξέρει; Όλα αυτά με έκαναν να έχω μία ροπή προς τη μελαγχολία. Αισθανόμουν “εγκλωβισμένη” στην ηλικία μου. Ήθελα να βγω μπροστά, να τρέξω και να κάνω πράγματα.
Για τον James Bond
Αν μου το ρωτούσες πέρσι θα σου έλεγα ότι κουράστηκα κι ότι βαρέθηκα πια να μιλάω γι’ αυτό το θέμα. Δεν ξέρω, τώρα τελευταία, το είδα λίγο διαφορετικά. Ok, είναι μία εμπειρία που θα λέω αύριο μεθαύριο στα παιδιά μου. Χαίρομαι που έκανα το “Skyfall”. Θεωρώ πάντως ότι για σας είναι κάτι πιο μεγάλο αυτό, απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα.
Για τους άντρες
Πάντοτε είχα πολύ καλή σχέση με τους άντρες! Θεωρώ πως -και στις φιλικές και στις ερωτικές μου σχέσεις- έχω υπάρξει τυχερή. Μου αρέσει η οπτική των ανδρών. Βλέπουν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, πιο straight. Οι γυναίκες είμαστε πολύπλοκα όντα.
Για τα ψυχολογικά της
Δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που θα σου πει ότι δεν έχει θέματα ψυχολογικά κι ότι τα έχει βρει 100% με τον εαυτό του. Εγώ το παλεύω. Έχω άλυτα ψυχολογικά θέματα. Κάνω ψυχοθεραπεία κάποια χρόνια κι έχω εξελιχθεί. Με αγαπάω πολύ κι έχω δουλέψει αρκετά γι’ αυτό. Η ψυχανάλυση βοήθησε. Όπως και ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός, αλλά και ο διαλογισμός. Η ζωή μου, όπως και η ψυχολογία μου, είναι σταθερές. Πλέον, έχω ροπή στην ευτυχία, η οποία πηγάζει από την ευγνωμοσύνη που νιώθω. Τα έχω όλα, είμαι υγιής, έχω τη δουλειά μου, την προσωπική μου ζωή, τους φίλους και την οικογένειά μου.

Αφήστε μια απάντηση