Το δημόσιο ξέσπασμα του Έκτορα Μποτρίνι: «Ειλικρινά ντρέπομαι για…»

Μέσω των social media θέλησε να πάρει θέση ο Έκτορας Μποτρίνι για κάποια σχόλια που έγιναν σχετικά με τα φαγητά που μένουν από τις δοκιμασίες στο Hell’s Kitchen. 

Συγκεκριμένα, σχολιάστηκε το γεγονός πως κάποια από τα φαγητά πετάγονται και δεν δίνονται για παράδειγμα σε άστεγους. Ο σεφ ξεκαθάρισε τα πράγματα και αποκάλυψε τον λόγο που συμβαίνει αυτό.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Instagram και στη λεζάντα, έγραψε: «Ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών που παραπονιούνται πως πετάμε τα φαγητά στο Hell’s Kitchen, υπονοώντας πως θα έπρεπε να τα δίνουμε στους άστεγους και σε όσους πεινάνε. Όχι, κύριοι, όταν το φαγητό είναι κακό για όσους έχουν να το πληρώσουν είναι εξ ίσου κακό ή βλαβερό για όσους δεν έχουν. Τι θέλετε, δηλαδή; Να δίνω τα καμένα, τα λύσσα στο αλάτι ή τα επικίνδυνα στους αδύναμους κρίκους του συστήματος;

Φυσικά, ό,τι καλό και ακόμα χρήσιμο περισσεύει το προσφέρουμε στους άστεγους και όπου αλλού χρειάζεται. Φυσικά, με τα υπόλοιπα της κουζίνας μας φτιάχνουμε φαγητό και αξιοποιούμε ό,τι μπορούμε, γιατί είναι έλλειψη σεβασμού και ιεροσυλία να πετάς την τροφή.

Να θυμάστε όμως πως οι συνάνθρωποι μας δεν είναι σκουπιδοφάγοι και να μη βιάζεστε να βγάλετε επιπόλαια συμπεράσματα. Ότι δεν κάνει για μας δεν κάνει για κανέναν»!

Δείτε την ανάρτηση του:

Διαβάστε ακόμη:

Χαρμόσυνα νέα: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση