Το comeback της Ελένης Μενεγάκη στο Τwitter: «Επιστρέφω στην παρέα μας και σας έχω και νέα…»

Η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς celebrities της χώρας και στα social media. Η κορυφαία παρουσιάστρια στον ψυχαγωγικό τομέα σε βάθος χρόνου, φροντίζει να διατηρεί άριστες σχέσεις με το κοινό, που της δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο.

Η παρουσιάστρια του Alpha για πολλά χρόνια χρησιμοποιούσε το Twitter με μεγάλη θέρμη και μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας μοιραζόταν νέα, διαγωνισμούς της εκπομπής, αλλά και προσωπικές της φωτογραφίες.

Στις αρχές του 2016 όμως, η Ελένη αποφάσισε να ενεργοποιήσει και πάλι το λογαριασμό που είχε ανοίξει, αλλά δεν χρησιμοποιούσε, στο Instagram. Έκτοτε τα… «τιτιβίσματά» της είχαν μειωθεί στο ελάχιστο και μάλιστα το τελευταίο διάστημα το Twitter της είχε ως επί το πλείστον αναρτήσεις από το Instagram ή Retweets.

 

Η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Πέμπτης επέστρεψε ωστόσο και στο Twitter. Η ίδια θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους και παράλληλα να τους στείλει ένα αινιγματικό μήνυμα. Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «Καλημέρααααα! Μου έλειψε η επαφή μας εδώ! Επιστρέφω λοιπόν στην παρέα μας και σας έχω και νέα …».

Αφήστε μια απάντηση