Θυμάστε τον τραγουδιστή Παναγιώτη Ψάλτη; Δεν φαντάζεστε που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα!

Τον Παναγιώτη Ψάλτη τον γνωρίσαμε μέσα από την τεράστια επιτυχία που έκανε η τρυφερή μπαλάντα του, με τον τίτλο «Αγγελέ μου», η οποία κυκλοφόρησε το 2007, τους στίχους και τη μουσική της οποίας έχει γράψει ο ίδιος. Ο ίδιος όμως είχε συστηθεί στο κοινό τρία χρόνια νωρίτερα -τη τηλεοπτική σεζόν 2004-2005-, όταν πήρε μέρος στο «Fame Story 3», χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στον τελικό. 

Ψάλτης

Ακολούθησε μια μεγάλη περίοδος που ο Παναγιώτης ήταν στα μουσικά πράγματα, αλλά έκτοτε το όνομά του σταμάτησε να ακούγεται. Παρ’ όλα αυτά, όλα αυτά τα χρόνια είναι ενεργός καλλιτεχνικά, καθώς δεν έπαψε ποτέ να τραγουδάει και να γράφει τραγούδια για τον ίδιο αλλά και για συναδέλφους. 

Μάλιστα, ο Παναγιώτης έχει δημιουργήσει μια μουσική μπάντα με την οποία ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό κάνοντας live εμφανίσεις. Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, διατηρεί κατάστημα ρούχων μαζί με τη σύζυγό του, Μαρινέλα Ρακολάρη, στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να κάνει επιχειρηματικό βήμα και στον χώρο της εστίασης.

Ψάλτης

Πηγή: fthis.gr

Αφήστε μια απάντηση