Τάρτα με πατάτες, φρέσκια κρεμμυδάκια & γκούντα

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ

250 γρ. βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε κύβους

60 ml. νερό

1 πρέζα αλάτι

2 κρόκους (ο ένας για άλειμμα)

Υλικά για τη γέμιση:

100 γρ. πατάτες baby

1 φρέσκo κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο

100 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση

150 γρ. γκούντα

1 κ.σ. ψιλοκομμένο θυμάρι

2 αυγά

1 κρόκο αυγού

150 ml. κρέμα γάλακτος

200 γρ. Γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Αφήστε μια απάντηση