Στην Ελλάδα ο Enrique Iglesias: Δεν πάει το μυαλό σας τι ζήτησε!

Ο Enrique Iglesias έφτασε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση από την Πράγα. Ο 43χρονος τραγουδιστής θα δώσει μια συναυλία απόψε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, όπου θα έχουν την ευκαιρία οι Έλληνες θαυμαστές του να τον απολαύσουν.

Άνθρωπος από την εταιρία παραγωγής της συναυλίας, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε πως ο Λατίνος σταρ δεν ζήτησε κάτι περίεργο για την παραμονή του στην χώρα μας. «Ο Enrique αγαπάει την Ελλάδα και την ελληνική κουζίνα, και είναι ο πιο απλός και καθόλου ιδιότροπος και απαιτητικός διεθνής σταρ που έχει έρθει στη χώρα μας. Δεν έχει ζητήσει τίποτα το εξωφρενικό να του παρέχουν στην διάρκεια της εδώ παραμονής του, πέραν ενός άνετου δωματίου σε ξενοδοχείο και το φαγητό του, που ζήτησε να περιλαμβάνει διάφορα ελληνικά πιάτα.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Iglesias ζήτησε να φάει χωριάτικη σαλάτα, σουβλάκι και μουσακά! Φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί την επίσκεψη του στην χώρα μας και να δοκιμάσει την ελληνική κουζίνα.

Διαβάστε ακόμη:

Χρήστος Γλωσσίδης: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στο MasterChef

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση