Πρώην πεζοναύτης διατηρεί τον τίτλο του πιο γυμνασμένου 68χρονου στον κόσμο (pics & vid)

O 68χρονος Bill Hendricks, πρώην πεζοναύτης του Αμερικανικού Στρατού αλλά και performer σε ζωντανές εκδηλώσεις, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η φόρμα στην οποία διατηρείται αποτελεί εξαιρετικά σπάνιο γεγονός για κάποιον που διανύει την 7η δεκαετία της ζωής του.

Η απαρχή της ενασχόλισης των χρηστών των social media με τον Hendricks ήταν όταν ο ίδιος άρχισε να ποστάρει φωτογραφίες και βίντεο από την εκγύμνασή του, κατορθώνοντας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει εκατοντάδες φανατικούς ακολούθους στα social media, οι οποίοι του ζητούσαν εναγωνιώς τα μυστικά που έχει και διατηρείται σε τόσο άψογη φυσική κατάσταση.

Ο ίδιος ανέφερε πως καθημερινά περνάει τουλάχιστον 2 ώρες στο γυμναστήριο συντηρώντας τους κοιλιακούς του, πετυχαίνοντας μία αξιοζήλευτη γράμμωση, ενώ αποτελεί και παράδειγμα προς μίμηση για τα 3 παιδιά του, που ακολουθούν τις συμβουλές του κατά γράμμα.

Ο Hendricks ζει στο Ντάλας του Τέξας, ενώ παλαιότερα είχε υπηρετήσει ως πεζοναύτης στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, ενώ για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα συμμετείχε ως performer σε διάφορα τηλεοπτικά show.

Πηγή: Gazzeta.gr

Αφήστε μια απάντηση