Πρω1νό -Οι γαργαλιστικές αποκαλύψεις του Δημήτρη Αποστόλου για τους «Δύο Ξένους» και η παρουσιάστρια που αποτέλεσε έμπνευση για το ρόλο της Κουντουράτου!

Στη Μαίρη Αρώνη και στην κάμερα του Πρωινού παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα ήταν οι δημιουργοί της θρυλικής σειράς του Mega, Δύο Ξένοι.

Ο γνωστός σεναριογράφος, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως για τον ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου, που υποδύθηκε η Εβελίνα Παπούλια, πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η Ελένη Μενεγάκη και όχι η Ρούλα Κορομηλά.

«Όλοι εκείνο τον καιρό έλεγαν πως πηγή έμπνευσης ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Αλλά δεν ήταν η Ρούλα. Και επειδή ο Αλέξανδρος την είχε ζήσει την Ελένη Μενεγάκη στο Πάτερ Ημών, μπήκε η ιδέα εκεί. Οι Δυο Ξένοι είχαν ξεκινήσει πριν τον γάμο της Ελένης με τον Λάτσιο, αλλά ήταν σαν να αντέγραφε η ζωή την πραγματικότητα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Αποστόλου.

Επίσης μίλησε για τη σχέση του με την πρώην σύζυγο του και τα παιδιά του, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που πέρασε, και τον ταλαιπώρησε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Δημήτρη Αποστόλου στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση