Ο Σπαλιάρας θα τις κάνει 40.000 γιατί είναι «χαζούλης»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει «ρεύμα». Αν κάποιος παρακολουθεί μάλιστα τα social media το τελευταίο διάστημα θα έχει διαπιστώσει πως το πρώην μοντέλο και παρουσιαστής είναι πλέον το αγαπημένο παιδί του Survivor. Ο Ντάνος μας… πέρασε, αφού ξεκίνησε να κάνει «κακές παρέες», δηλαδή δεν βρίζει αυτούς που ο κόσμος δεν συμπαθεί και με τους οποίους συμβιώνει εδώ και τρεις μήνες, ο Μάριος έχει τη στήριξη των Κύπριων και των Χρυσαυγιτών αλλά μέχρι εκεί, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι υπερβολικά γκρινιάρης, οπότε έχει μείνει ο Σπαλιάρας να … κατακτά την αγάπη του κόσμου.

Ο Σπαλιάρας σαν παίκτης, στα αγωνίσματα έχει λίγο καλύτερα στατιστικά από την Λάουρα, αλλά αυτό δεν έχει την παραμικρή σημασία. Αυτό που μετράει είναι ο χαρακτήρας του. Τι έχουμε μάθει λοιπόν για τον Γιάννη Σπαλιάρα μέχρι τώρα; Έχουμε δει πως είναι ήσυχος, αυθόρμητος, πως δεν δημιουργεί ίντριγκες και πως είναι λίγο… χαζούλης, για να το πω ευγενικά. Για παράδειγμα, έχει τσακωθεί ακόμα και με αυτούς που υποτίθεται πως είχε καλές σχέσεις, όπως την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο με τον ίδιο να μην είναι σε θέση να αντιληφθεί καν για πιο λόγο τους εκνεύρισε.

Το κοινό όμως τον απαλλάσσει λόγω… χαζομάρας, διασκεδάζει μαζί του και απολαμβάνει το ριάλιτι παιχνίδι ακόμα περισσότερο με εκείνον να «πρωταγωνιστεί». Η ευφυΐα σε έναν παίκτη δεν είναι κάτι απαραίτητο για να διασκεδάσει ο τηλεθεατής. Μπορεί στην πραγματική ζωή να μην άντεχε να κάνει παρέα μαζί του, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλει και να τον βλέπει από μακριά, στην τηλεόραση του.

Είναι μάλιστα τόσο μεγάλο το «ρεύμα» που έχει, που κατάφερε να γυρίσει το… κλίμα και κατά του Ντάνου, ο οποίος μέχρι τώρα είχε αρκετές συμπάθειες και μάλιστα σε μία διαμάχη στην οποία ο Αγγελόπουλος είχε 100% δίκιο. Ο Σπαλιάρας υπήρξε άκρως προσβλητικός προς την αντίπαλη ομάδα, αφού μετά τη νίκη των μαχητών ουσιαστικά έδειξε τα…  του, όμως το κοινό τον υπερασπίστηκε σθεναρά και ο λόγος είναι πολύ απλός: Όλοι ήταν πεπεισμένοι πως έκανε την συγκεκριμένη κίνηση, χωρίς να αντιληφθεί τι ακριβώς έκανε και πόσο προσβλητική ήταν εκείνη τη στιγμή για την αντίπαλη ομάδα.

Η χαζομάρα του τον έχει βοηθήσει να παραμείνει μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα να είναι πλέον μαζί με τον Μάριο – Πρίαμο το φαβορί για να πάρει τα 100.000 ευρώ. Ακόμα πάντως και να μην κερδίσει τα λεφτά, είναι βέβαιο πως βγαίνοντας από το παιχνίδι θα μπορεί να κάνει τις 4.000, 40.000. Το μυαλό άλλωστε δεν είναι απαραίτητο… συστατικό για τις θαυμάστριες του.

Αφήστε μια απάντηση