Ο Μελέτης Ηλίας αποκαλύπτει για τον χωρισμό Τσιμιτσέλη-Λασκαράκη: “Ήταν ένα διαζύγιο…”

Συνέντευξη στο περιοδικό People και στη Γωγώ Θωμά παραχώρησε ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο σε προσωπικά του θέματα, όσο και σε επαγγελματικά.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το διαζύγιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη, με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις. Μάλιστα, είναι κουμπάροι, αλλά και συνεργάτες! Σε σχετική ερώτηση για την φημολογούμενη σχέση του κουμπάρου του με την Κατερίνα Γερονικολού δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση, όμως αναφέρθηκε στον χωρισμό του πρώην ζευγαριού.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Η φημολογούμενη σχέση του Γιάννη με την Κατερίνα Γερονικολού –επειδή συμμετέχετε όλοι στο Bachelor– σε έχει φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση;

Μέχρι να αποκαλυφθεί –γιατί η Βάσω είναι κλειστός άνθρωπος και δεν ανοίγεται εύκολα–, ήμουν ενήμερος για τα προβλήματα που είχε στο γάμο της αλλά δεν ήξερα λεπτομέρειες, δεν ήξερα τι μπορεί να συμβαίνει. Έχουν ένα παιδί και το διαζύγιο δεν τους αφαιρεί την ιδιότητα των γονιών. Όπως και να είναι, πρέπει να φαίνονται χαρούμενοι απέναντι στο παιδί τους. Το διαζύγιο ήταν ήρεμο. Δεν υπήρξαν σκοτωμοί και διαμάχες, πράγμα άσχημο γιατί συνήθως την πληρώνουν τα παιδιά. Πάντως, δεν με έφερε τίποτα σε δύσκολη θέση.

laskaraki tsimitselis

Έχει υπάρξει μέχρι σήμερα κάποιο δημοσίευμα που να αφορά εσένα και να σε έχει ενοχλήσει;

Το γεγονός ότι μπήκα στη σόουμπιζ ως έγγαμος με δύο παιδιά, με αποτέλεσμα να μην έχει υπάρξει κανένα gossip γύρω από την προσωπική μου ζωή, με κάνει να σκέφτομαι ότι για να είσαι σε ένα εξώφυλλο δεν φτάνει μόνο η δουλειά σου. Πρέπει να «πουλήσεις» και με έναν άλλον τρόπο. Υπάρχουν άνθρωποι που το επιζητούν με οποιοδήποτε τίμημα. Εγώ στάθηκα τυχερός. Δεν χρειάστηκε, δηλαδή, να πουλήσω τη βάφτιση του γιου μου για να είμαι στα πράγματα.

Έχεις νιώσει ποτέ το άγχος ότι χάνεις στιγμές των παιδιών σου;

Έχει τύχει να έχει γενέθλια η Κοραλένια, να είμαι στο θέατρο και να σβήνουμε την τούρτα μέσωskype. Αυτό σου δημιουργεί τύψεις. Ή όταν με πήρε η γυναίκα μου για να μου πει ότι ο Δημητράκης είπε «μαμά» και ήμουν στο γύρισμα. Είναι δύσκολο γιατί σκέφτεσαι ότι αυτό δεν θα ξανάρθει.

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Φουρέιρα: Απαντάει για πρώτη φορά για τον αλβανικό αετό!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση