Μίνα Αρναούτη: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση ότι ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης Παντελίδη!

Ο φάκελος της υπόθεσης του τροχαίου που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης επιστρέφει στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, σύμφωνα με το “Έθνος“.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η υπόθεση θα ανοίξει και πάλι καθώς πρέπει να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες των ανθρώπων που βρέθηκαν με τον δημοφιλή τραγουδιστή στη λέσχη πριν το μοιραίο τροχαίο και δεν τον απέτρεψαν από το να οδηγήσει με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο.

Ωστόσο, σε ό,τι αφορά τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη, δηλαδή τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου, η εισαγγελική διάταξη επιβεβαιώνει την πρωτόδικη απόφαση πως δεν φέρουν ευθύνη.

Σε συνέχεια αυτής της εισαγγελικής διάταξης, η Μίνα Αρναούτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η 31χρονη κοπέλα έγραψε χαρακτηριστικά: “Οι συκοφαντίες που δεχόμουν τόσο καιρό ήταν άδικες!!! Η δικαίωση μου αποδείχθηκε (γι’ άλλη μια φορά) και είναι πέραν πάσης αμφιβολίας μετά την απόφαση του εφετείου που έκλεισε την υπόθεση ΟΡΙΣΤΙΚΑ!“.

Αρναούτη

Πηγή: fthis.gr

Αφήστε μια απάντηση