Μένιος Φουρθιώτης: Η αποστομωτική απάντησε σε αυτούς που “ανεβάζουν” φωτογραφίες από το παρελθόν του με παραπανίσια κιλά

Ο Μένιος Φουρθιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και ήταν πιο αποκαλυπτικό από ποτέ. Ο παρουσιαστής του Epsilon μίλησε για όλα, χωρίς δισταγμούς. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις μαχαιριές που έχει δεχτεί αλλά και τις φωτογραφίες του από το παρελθόν που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Κατά διαστήματα στο διαδίκτυο, υπάρχουν φωτογραφίες του παρουσιαστή, αρκετά παλιάς στις οποίες τον βλέπουμε με παραπανίσια κιλά. Τι λέει ο ίδιος γι’ αυτούς που τις επανακυκλοφορούν; “Χαρακτηρίζει τους ίδιους αυτό το µπούλινγκ, αυτή η χλεύη του όποιου διαφορετικού! Του χοντρού παιδιού στο διάλειµµα! Του τρελού του χωριού που γελάνε γύρω του! Του φτωχού, του ξένου, του πρόσφυγα, του άρρωστου, του ηλικιωµένου, του ορφανού, του παιδιού αγνώστου πατρός, του αγοριού που φοράει γυναικεία, της κοπέλας που αγαπά άλλες κοπέλες, εκείνου που γεννήθηκε µε δυσµορφία, του άλλου που έχει αναπηρία! Ναι, ήµουν χοντρός! Τι αστείο, ε; Προσέξτε καλά, γιατί οι καθρέφτες σας είναι παραµορφωτικοί και τα γέλια τα καθρεφτίζουν για λυγµούς.”, τόνισε.
Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν θα χαρακτήριζε την πορεία του στην τηλεόραση στρωμένη από ροδοπέταλα, καθώς: “Ναι. Η πλάτη µου είναι γεµάτη τέτοιες… µαχαιριές! Τόσο που, αν φαίνονταν οι πληγές από αυτές, τώρα θα σκουπίζαµε µε πετσέτες τα αίµατα. Σηµασία έχει για µένα πως, µετά την τρικλοποδιά, εγώ σηκώνοµαι πάλι και µετά τη µαχαιριά ορθώνω ξανά τη ράχη µου! ∆εν νοµίζω ότι υπάρχει άνθρωπος στην τηλεόραση -και όχι µόνο- που να µην έχει βιώσει κάτι τέτοιο. «Της αγάπης η µαχαιριά» δεν είναι «προνόµιο» µόνο της τηλεόρασης, συµβαίνει διαρκώς, παντού, σε όλους τους χώρους. Απλά, στην τηλεόραση, πώς να σου το πω; Το… απογειώνουµε”!

Διαβάστε ακόμη:

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Η μητέρα μου πέθανε στα χέρια μου! Ήταν τρομακτικό σοκ για μένα»

Η Φωτεινή Αθερίδου άλλαξε hair look: “Μπήκα με μαλλί και βγήκα κουρεμένη!”

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση