Μεγάλες αλλαγές στην πρωινή ζώνη του Epsilon

Έρχονται αλλαγές στην πρωινή ζώνη του καναλιού Epsilon TV και για την ακρίβεια θα προστεθεί στο πρόγραμμα η πρωινή εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου.

Δες την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

«ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΑΖΙ» στις 06:00
Η πρωινή ενημέρωση στο Epsilon TV θα έχει την υπογραφή του Σπύρου Χαριτάτου.

Καθημερινά στις 06:00, ο Σπύρος Χαριτάτος και η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του θα μεταφέρουν τον παλμό της επικαιρότητας στο πρωινό μας ξύπνημα.

Διαρκής καταγραφή κάθε ενδιαφέρουσας πληροφορίας από την Ελλάδα και τον κόσμο θα περιλαμβάνεται στο πλήρες πρωινό μενού των τηλεθεατών. Μαζί με ζωντανές συνδέσεις, ανταποκρίσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποστολές στη χώρα μας και το εξωτερικό.

«ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ» στις 08:45
Το μόνο που αλλάζει είναι η ώρα. Γιατί το πιο πλούσιο πρωινό δεν το αλλάζεις!

Στις 08:45 η Κατερίνα Καινούργιου και η κεφάτη παρέα της σας σερβίρουν ό,τι θα θέλατε να δείτε! Όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια των τηλεοπτικών στούντιο, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής και της ξένης showbiz, αποκλειστικότητες και αποκαλύψεις, αλλά και οι τελευταίες τάσεις από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που φτιάχνουν τον πρώτο καφέ της ημέρας!

Στην εκπομπή συμμετέχουν και οι τηλεθεατές με τις δικές τους καθημερινές ιστορίες. Όχι μόνο το μικρόφωνο, αλλά και η κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω», είναι πλέον στη διάθεση των τηλεθεατών για να μοιραστούν με την πρωινή μας παρέα όλα όσα τους απασχολούν και να λύσουν τα δικά τους συναισθηματικά και προσωπικά… διλήμματα!

«ΕΜΕΙΣ» στις 12:45

Η Χριστίνα Λαμπίρη επίσης αλλάζει ώρα. Από τις 12.45 θα συνεχίσει να ενώνει το χέρι της με το δικό σας με ανθρωπιά, χαμόγελο και αισιοδοξία και να μας ταξιδεύει στις γειτονιές της Ελλάδας. Πάντα με πλούσιο ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις, προσωπικές ιστορίες, αλλά και με μια πιο ευχάριστη πινελιά καταγραφής της επικαιρότητας.

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση