Μάρω Λύτρα – Ντύθηκε ξανά νυφούλα!

Η Μάρω Λύτρα ντύθηκε νύφη για δεύτερη φορά. Το Σάββατο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της και επιχειρηματία Theo Pappas. Ο γάμος έγινε στην Ορθόδοξη εκκλησία του Ευαγγελισμού της Παναγίας στο Μόντρεαλ.
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στιγμιότυπα από την ιδιαίτερη για εκείνη βραδιά στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησε στο πλάι του άνδρα που αυτά τα χρόνια στέκεται διακριτικά στο πλευρό της και την έκανε να χαμογελά ξανά.
“Δράττομαι της ευκαιρίας να στείλω από εδώ τις ευχές μου για τη νέα χρονιά. Το 2014 ήταν μια δύσκολη χρονιά, με απογοητεύσεις κ.α. Νιώθω ευλογημένη γιατί μπορεί να μην έγινε πραγματικότητα η περσινή μου ευχή αλλά συνειδητοποίησα ότι ο Θεός μου έστειλε την αγάπη που χρειαζόμουν μέσα από τον άντρα που με αγαπά. Και μπορεί να μην έχω παιδιά, αλλά στάθηκα τόσο πολύ τυχερή που ήρθαν τρία παιδιά στην ζωή μου που αγαπώ και λατρεύω σαν δικά μου. Μπαμπά Pappas και παιδιά σας αγαπώ! Σας ευχαριστώ, καταλαβαίνω ότι ο Θεός απάντησε στις προσευχές μου. Και ανυπομονώ να δω τα τρία αυτά παιδιά τον John, τον Paul και την Amber να μεγαλώνουν και να είμαι μέρος της ζωής τους κι αυτά της δικής μου. Theo ήσουν πάντα ο Άγιος Βασίλης μου, είτε το ήξερες είτε όχι. Σε ευχαριστώ» είχε γράψει η Μάρω Λύτρα σε δημόσιο μήνυμά της για τον σύντροφό της.
Η Μάρω Λύτρα που έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη συμμετοχή της στο Fame Story το 2003 ζει μια ευτυχισμένη ζωή δίπλα στον επιχειρηματία και τα τρία του παιδιά, τον Paul, τον John και την κόρη του Αmber.

Αφήστε μια απάντηση