Μαρία Μπακοδήμου: Αποκαλύπτει τον λόγο που ξεκίνησε να κάνει ψυχοθεραπεία!

Συνέντευξη στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμουη οποία μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, το Power of Love. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε πιο προσωπικά της ζητήματα και αποκάλυψε τον λόγο που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Πώς σου φαίνεται ότι πρέπει να λείπεις από την Ελλάδα για μεγάλο διάστημα;

Με εξιτάρει! Εκτός από το concept της εκπομπής καθαυτό, μου άρεσε το γεγονός ότι έπρεπε να κάνω μια καινούργια αρχή σε μία ξένη πόλη, σε μία άλλη χώρα. Μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις. Βοήθησε ότι τα παιδιά μου έχουν πια μεγαλώσει, μπορούν ωραιότατα να ζήσουν με τον μπαμπά τους, οπότε ένιωσα και πολύ ελεύθερη να το κάνω.

Φαντάζομαι ότι από τότε που ξεκίνησες να γράφεις την πρώτη σου στήλη μέχρι σήμερα, το ζήτημα του έρωτα πρέπει να έχει περάσει από διάφορα εξελικτικά στάδια.

Να σου πω κάτι; Ίδια είναι πάντα τα ζητήματα και καθένας μας αντιμετωπίζει τα θέματά του. Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου και ψάξεις για ποιους λόγους μπορεί να έχεις θέματα σε μία σχέση σου, υπάρχει δυνατότητα να εξελιχθείς, αλλά τις περισσότερες φορές κάνεις τους ίδιους κύκλους.

Εσύ έχεις κάνει δουλειά με τον εαυτό σου;

Ε, βέβαια, το έχω προσπαθήσει. Ξεκίνησα να κάνω ψυχοθεραπεία έχοντας περισσότερο ως “άλλοθι” την επιθυμία μου να είμαι σωστή απέναντι στα παιδιά μου και να μπορώ να απαντάω σε ό,τι με ρωτάνε. Στην πορεία διαπίστωσα ότι έπρεπε να το κάνω πρώτ’ απ’ όλα για τον ίδιο μου τον εαυτό, κι αυτό θα είχε έμμεσα θετικό αντίκτυπο και σε εκείνα. Τα παιδιά είναι ο καθρέφτης σου, θες να σε βλέπουν ωραία, να σε βλέπουν τίμια, να σε θαυμάζουν. Όταν ξέρεις ποιος είσαι και διεκδικείς τη ζωή σου, δίνεις το καλύτερο πρότυπο. Και νομίζω ότι, ναι, έχω αλλάξει πράγματα σ’ εμένα κι έπρεπε να το κάνω.

Διαβάστε ακόμη:

Θοδωρής Μισόκαλος: Το τρυφερό φιλί με την σύντροφο του και το βίντεο!

«Πληγώθηκα από την Ηλιάκη, όμως, όλα για κάποιον λόγο γίνονται»

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση