Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: ”Πέρασα διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις και είχα βρει διέξοδο στο φαγητό…”

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στη Σόνια Καζόνι και το People και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor αλλά και την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Όταν είπες «ναι» στο Survivor είχες αγωνία για το πώς θα φαίνεσαι στο φακό άβαφτη κι αχτένιστη, φορώντας σορτς μάλιστα μια περίοδο που είχες πάρει κάποια κιλά;

Έχω απλοποιήσει πάρα πολύ τη ζωή μου. Και πριν ήμουν πολύ χύμα, αν με πετύχαινες έξω πρωί, ήμουν πάντα άβαφη και σπορ, απλά δεν το γνώριζε ο πολύς κόσμος. Το βράδυ όταν θα πρέπει να πάω σε μία εκδήλωση φυσικά και θα θυμηθώ τη γυναικεία φύση μου, θα ντυθώ, θα φτιαχτώ. Αφού κάναμε πλάκα με τον Δρυμωνάκο. Πριν πάμε στην επίδειξη των Mi-Ro μου στέλνει μήνυμα “είμαι έτοιμος να ξεκινήσω;” και του στέλνω φωτογραφία ένα μικρό βουνό από προϊόντα μακιγιάζ γράφοντάς του «εδώ δεν είναι καλύβα»! Με το χέρι στην καρδιά, λοιπόν, σου λέω πως όχι, το πώς θα βγει η εικόνα μου στο Survivor ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε. Το προηγούμενο διάστημα δεν είχα τα κιλά που είχα όταν μπήκα στο Survivor. Όμως για ένα διάστημα πέρασα διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις και είχα βρει διέξοδο στο φαγητό –όπως είχα βρει διέξοδο και στο πανεπιστήμιο αλλά και κάνοντας τη ζωή που δεν έζησα όταν ήμουν 23. Να μπω σε μια διαδικασία μελέτης και εργασιών και να κάνω με τις φίλες μου κοριτσίστικα πράγματα και βόλτες που είχα στερηθεί επί χρόνια. Έπρεπε να ασχοληθώ όλη μέρα με τη δουλειά, να μάθω πιο γρήγορα από την ώρα μου γιατί οι ευθύνες που απέκτησα μέσα σε μικρό διάστημα ήταν πολλές. Δεν ξεκίνησα ως δημοσιογράφος σε μια εκπομπή. Ξεκίνησα ως παρουσιάστρια με δική της εκπομπή. Είναι σαν να παίρνεις έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι σερβιτόρος και να του λες από σήμερα είσαι ιδιοκτήτης του καφέ, χωρίς να έχει περάσει από όλα τα πόστα και να ξέρει ποιος κάνει τι. Όταν περνάς από όλα τα πόστα, βλέπεις όλες τις ανάγκες, αποκτάς εμπειρίες και είσαι καλύτερος στη δουλειά. Αν έρθει ξαφνικά η ευθύνη είναι πιο δύσκολο.

Δηλαδή, έπεσες στα βαθιά και δεν ήσουν έτοιμη;

Καταρχάς δεν ξεκίνησε ως μια δική μου ανάγκη. Δεν είχα τέτοιες φιλοδοξίες, ήρθε μόνο του. Παρόλα αυτά το αντιμετώπισα με τις γνώσεις που είχα τότε.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Η συνάντηση των παικτών με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – VIDEO

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση