Κάτια Ζυγούλη: Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο της με το Σάκη Ρουβά

Εδώ και λίγο διάστημα έχει γίνει γνωστό πως ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, θα ανέβουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί, ενώ έχουν αποκτήσει και τέσσερα αξιολάτρευτα παιδιά.

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό μέσα από το Πρω1νό το ζευγάρι αναμένεται να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και να επισημοποιήσει τη σχέση του. Δημοσίευμα της real news μάλιστα, τους θέλει να παντρεύονται τον Ιούνιο!

Χθες λοιπόν η Κάτια Ζυγούλη ρωτήθηκε σχετικά με τον επικείμενο γάμο! Το εντυπωσιακό πρώην μοντέλο παρευρέθηκε σε κοσμικό event και δεν αρνήθηκε να μιλήσει σχετικά στους δημοσιογράφους.

«Η πρόταση γίνεται κάθε χρόνο. Θα το πάρω το αγόρι, θα το πάρω και άμεσα!», ανέφερε με χιούμορ και στη συνέχεια τόνισε για την απόφαση τους: «Το καλοκαίρι είναι μία ωραία και ρομαντική εποχή… Δεκατρία χρόνια πέρασαν είπαμε να είναι το τυχερό».

Μάλιστα διευκρίνισε ως δεν έχει κοιτάξει ακόμη νυφικό  και όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν θα είναι ανοιχτός ο γάμος, διευκρίνισε πως «επιθυμούμε να έρθουνε οι φίλοι μας και να το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Τα παιδιά τους μάλιστα θα έχουν ενεργό ρόλο. «Τόσα τα έχω, δεν θα τα ντύσω;», ανέφερε η Κάτια και συμπλήρωσε:

« Χάρηκαν τα παιδιά που θα παντρευτούμε, ειδικά η Αναστασία που είναι η πιο μεγάλη».

Δείτε το video:

Αφήστε μια απάντηση