Κατερίνα Μισιχρόνη: «Όταν είμαι σε μια σχέση τα δίνω όλα»

Η Κατερίνα Μισιχρόνη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τις σχέσεις της αλλά και για το αν ονειρεύτηκε ποτέ τον γάμο και το νυφικό της.

Υπήρξες το κορίτσι που ονειρευόταν πότε θα βάλει νυφικό;

Δεν έχω φανταστεί γάμους και παιδιά. Έχω οραματιστεί όμως πάρα πολλά χρόνια ότι βρίσκω έναν άνθρωπο με τον οποίο ταιριάζω και συμπορευόμαστε. Έναν άνθρωπο που δεν θα είναι μόνο εραστής αλλά και σύντροφος. Και είμαστε εμείς οι δύο.

Πώς είσαι μέσα σε μια σχέση;

Είμαι εκεί απόλυτα. Τα δίνω όλα. Δεν κρατάω τίποτα για μένα, καμιά καβάντζα. Μου αρέσει να είμαι σε σχέση και να αφιερώνω ώρες στο μεταξύ μας. Αυτό με εμπνέει πιο πολύ από το να βγαίνω έξω κάθε βράδυ.

Αυτό είναι πάντα καλό;

Και καλό και κακό. Αντιλαμβάνομαι ότι για κάποιους ανθρώπους αυτό μπορεί να είναι κουραστικό ορισμένες φορές.

Και πώς είσαι όταν δεν υπάρχει πια σχέση;

Πέφτω στη μαύρη θλίψη. (γέλια) Εντάξει, τα τελευταία χρόνια είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να αποδεχτώ το χωρισμό, να τον διαχειριστώ, να τον αντιμετωπίσω και να μη θέλω να τον ξεπεράσω γρήγορα. Να βιώσω δηλαδή ένα χωρισμό όπως πρέπει να βιωθεί, ως ένας κύκλος της ζωής. Υπάρχει και στη φύση αυτό: Γίνεται ο καρπός, πέφτει, πεθαίνει.

Σε έχει επηρεάσει και η οικογένειά σου σε αυτό; Θέλω να πω αναζητάς ένα μοντέλο σχέσης επηρεασμένη από αυτό που έχεις δει στο σπίτι σου;

Μεγάλωσα με το πρότυπο της αγαπημένης οικογένειας. Διαζύγιο στην οικογένειά μου δεν υπάρχει. Οι γονείς μου είναι ακόμη ερωτευμένοι. Οι παππούδες μου ήταν ακριβώς το ίδιο. Είμαι φουλ ρομαντική! Μου αρέσουν οι ευγενικές χειρονομίες, τα εκλεπτυσμένα συναισθήματα.

Κάτι ρομαντικό που έχουν κάνει για σένα;

Στα γενέθλιά μου ο πρώην σύντροφός μου είχε κλείσει μεταμεσονύχτια ένα σινεμά, το Παλλάς, όπου καλέσαμε φίλους και κάναμε προβολή του Ροζ Πάνθηρα. Ήταν μια όμορφη εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Το ατύχημα στο κεφάλι και τα ράμματα (φωτό)

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση