Η συνέντευξη ”φωτιά” της Ελένης Φουρέιρα και τα σχόλια του Πρω1νού – VIDEO

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στη Eurovision παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα στη Lifo και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε από τα Media για τη φωτογραφία με τον Αλβανό εκπρόσωπο και τον σχηματισμό του αετού, το 7αρι που της έδωσε η ελληνική επιτροπή αλλά και τα σχόλια της Ραχήλ Μακρή για την καταγωγή της.

Στο Πρω1νό προβλήθηκαν αποσπάσματα ”φωτιά” από τη συνέντευξη με την παρέα να σχολιάζει τα όσα δήλωσε η Ελένη. Ο Άρης Καβατζίκης αρνήθηκε την τοποθέτηση της Ελένης για bullying από τα Media και τόνισε ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα οι δημοσιογράφοι είχαν ρητή εντολή να μην της κάνουν ερωτήσεις για την καταγωγή της. Αυτό ήταν κάτι που το σεβάστηκαν όλοι μέχρι να πάρει την απόφαση να μιλήσει η ίδια, όπως αποκάλυψε ο συνεργάτης της Φαίης μας.

Ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε για τον σχηματισμό του αετού με τον Αλβανό εκπρόσωπο της Eurovision ενώ η Φαίη μας τόνισε πως είναι αμέτρητες οι φορές που η παρέα έχει υποστηρίξει την Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: ”Θα έκανα σύντομα παιδί… Και ο Κωνσταντίνος είναι στην ίδια λογική…”

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση