Η Έβελυν Καζαντζόγλου ποζάρει με αθλητικό μπουστάκι και κολάν και μας κολάζει με τους κοιλιακούς της

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και όπως βλέπεις το Πάσχα σχεδόν πέρασε. Και τι σημαίνει αυτό; Πως το καλοκαίρι είναι ολοένα και πιο κοντά μας και πρέπεί ήδη να ξεκινήσουμε τις κατάλληλες προετοιμασίες. Ξέρεις, διατροφή, γυμναστήριο, pilates και ο,τιδήποτε άλλο θα μας φέρει πιο κοντά στο bikini body που ονειρευόμαστε.

Γι’ αυτές τις μέρς δικαιολογείσαι αν το ρίξεις λίγο έξω, όμως κοίτα να μην το παρακάνεις, γιατί μετά δεν υπάρχει κανένας γυρισμός. Φάε λοιπόν με σύνεση και παραδειγματίσου από την Έβελυν Καζαντζόγλου, που ακόμη και στις διακοπές της εξακολουθεί να κάνει τις ασκήσεις της. Μία ματιά ρίξαμε στο Instagrm account της και η φωτογραφία με το αθλητικό μπόυστο και το κολάν που κοινοποίησε στα stories της, χαράκτηκε βαθιά στη μνήμη μας.

Θεέ μου, τι κοιλιακοί είναι αυτοί; Απλά παγώσαμε την εικόνα και μείναμε να χαζεύουμε την επίπεδη και σμιλεμένη κοιλιά της. Μάταια προσπαθήσαμε να μετρήσουμε ένα- ένα τα κουτάκια που σχηματίζονταν. Το κορίτσι αυτό έχει ήδη το bikini body που θες κι εσύ και είναι απλά εκθαμβωτική.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Πώς θα καταφέρεις να είσαι stylish στο νησί χωρίς να ρίξεις πολλά μέσα στη βαλίτσα σου

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση