Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας Άννας Καραγιαννίδου με το Eonia Lipofight

Μια νέα στήλη προστέθηκε φέτος στο super ανανεωμένο Πρω1νό που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να αλλάξεις την εμφάνισή σου με τον πιο απλό τρόπο. Χτες στο Πρω1νό είδαμε τη 14η μεταμόρφωση!

Η Κα. Άννα Καραγιαννίδου έκανε το μεγάλο βήμα και αποφάσισε να απευθυνθεί στη Φαίη για να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της. Η Φαίη μας μαζί με την ομάδα της έκαναν τα πάντα για να ευχαριστήσουν την Κα. Άννα και να την ανανεώσουν στιλιστικά, εμφανισιακά και ψυχολογικά!

iPiccy-collagekO

Πολύτιμος σύμμαχος στην ανανεωμένη εμφάνισή της ήταν το Eonia Lipofight και ο κρουστικός υπέρηχος που καταπολεμάει το τοπικό πάχος. Ας δούμε όμως τα πάντα για την Eonia Lipofight που στην ουσία αποτελεί μία μέθοδο για την διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος η οποία αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος και στην Αμερική είναι γνωστή ως “Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι”. Το Lipofight χρησιμοποιεί υπέρηχους υψηλής συχνότητας που εστιάζουν στο υποδόριο στρώμα λίπους, καταστρέφοντας μόνιμα υποδόρια τον λιπώδη ιστό.

Επιπλέον μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε σε ένα σημείο και να διοχετεύσουμε την άμεση ενέργεια υπερήχων σε ένα συγκεκριμένο βάθος με την βοήθεια ειδικής κεφαλής, ώστε να διαταράξουμε το λίπος χωρίς να επηρεάσουμε την επιδερμίδα ή το βαθύτερο ιστό. Έτσι το λίπος λιώνει και αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό και τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων για την οριστική απώλεια λίπους φαίνεται σε 8-12 εβδομάδες.

ezgif.com-optimize-2

Σας ταιριάζει εάν: Θέλετε να φοράτε ένα νούμερο μικρότερο, είστε υγιής και δεν πάσχετε από κάποια σοβαρή πάθηση, έχετε έντονη τοπική εναπόθεση λίπους και δεν είστε διατεθειμένοι να προχωρήσετε σε χειρουργικού τύπου λιποαναρρόφηση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας αλλά και την κα. Βαρσάμη Θεοδώρα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Eonia να μιλά για όλα όσα εφαρμόστηκαν πάνω της εδώ και 1,5 μήνα:

Επισκεφτείτε και την κλινική δέρματος και υγείας Eonia και δείτε το πρόσωπο και το σώμα σας να αλλάζουν.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Σύνταγμα: 210 32 32 000

Κολωνάκι: 210 360 06 06

Θεσσαλονίκη: 2310 25 25 05

Κάντε κλικ στο www.eonia.gr και βρείτε τη θεραπεία που ταιριάζει σε εσάς.

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση