Η Ελένη Φουρέιρα απαντά για τον αλβανικό αετό: “Με σόκαρε ολόκληρη η χώρα…”

Η Ελένη Φουρέιρα, μετά το τέλος της Eurovision και την επιστροφή της στην Ελλάδα, παραχώρησε την πρώτη συνέντευξή της στη LIFO και μίλησε για όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για εκείνη το τελευταίο διάστημα στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Διακοσάββα.

Μεταξύ άλλων, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και περιστατικό με το σύμβολο του αλβανικού αετού, που ο φακός απαθανάτισε την Ελένη να σχηματίζει μαζί με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Μετά το bullying που έχω φάει για το θέμα της καταγωγής μου, ενώ νόμιζα ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και ως προς αυτό, τελικά υπάρχουν άνθρωποι που πάντα θα έχουν ρατσιστικές διαθέσεις. 

Τόσες εκπομπές με έκαναν σκουπίδι απλώς και μόνο για να βγάλουν πρώτο θέμα, υποστηρίζοντας κάτι ψευδές. Με σόκαρε ολόκληρη η χώρα που αγαπάω να είναι μιντιακά ξαφνικά εναντίον μου. Αυτοί με πλήγωσαν, όχι οι Έλληνες. Κανένας από αυτούς που με έκαναν κάποτε να ντρέπομαι και να φοβάμαι να πω ποια είμαι δεν θα με κάνει να μισήσω την Ελλάδα. Δεν θα το καταφέρουν.

Βγήκε η Ραχήλ Μακρή και είπε ότι έχω φάει τα λεφτά της Ελλάδας, επειδή μεγάλωσα εδώ. Δουλεύω σε αυτήν τη χώρα και δίνω ένα μεγάλο ποσοστό από το εισόδημά μου. Δεν έχω κλέψει ούτε ένα ευρώ από το κράτος. Πληρώνω την ΕΡΤ μαζί με όλους τους Έλληνες και η ΕΡΤ έκανε 70% τηλεθέαση την ημέρα που εγώ τραγούδησα. Από τα δικά μου λεφτά πληρωνόταν η κ. Μακρή όταν ήταν βουλευτής“, είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: fthis.gr

Αφήστε μια απάντηση