Γιώργος Αγγελόπουλος: Επιστρέφει με μεγάλη τηλεοπτική πρόταση;

Οι αλλαγές στη ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τη μεγάλη του νίκη στο Survivor είναι σίγουρα πολλές. Μετά το τέλος του παιχνιδιού επιβίωσης, ξεκίνησε για τον Ντάνο η επόμενη μέρα, η οποία περιλαμβάνει πολλές προτάσεις και υποχρεώσεις.

Ο Ντάνος επέστρεψε στην αγαπημένη του Σκιάθο, αλλά, σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, έχει αυτό το καλοκαίρι τρία μεγάλα ταξίδια.

Συγκεκριμένα ο νικητής του Survivor θα επισκεφτεί αρχικά την Αμερική, όπου και θα βραβευτεί από τους Έλληνες ομογενείς. Επόμενος σταθμός του θα είναι η Κύπρος, όπου επίσης θα βραβευτεί, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρεθεί και στην Τουρκία. Εκεί οι γείτονες θέλουν να τον βραβεύσουν για το ήθος και τον σεβασμό του απέναντι στους Τούρκους παίκτες, στα αγωνίσματα Ελλάδας-Τουρκίας στο Survivor.

Τώρα σε σχέση με τα τηλεοπτικά, ο Ντάνος έχει δεχτεί μια μεγάλη πρόταση από τον ΣΚΑΪ. Ο ίδιος ωστόσο δεν έχει αποφασίσει ακόμη κάτι. Η τηλεόραση δεν είναι κάτι στο οποίο στόχευε άλλωστε και θέλει να το σκεφτεί πολύ πριν κάνει το μεγάλο βήμα.

Αφήστε μια απάντηση