Γιάννης Πλούταρχος: «Ο πειρασμός και το φλερτ δεν μπορεί να λείψουν»

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Γιάννης Πλούταρχος ο οποίος μίλησε στον Μαρίνο Βυθούλκα για το φλερτ και την οικογένεια του.

Αρχικά, αποκάλυψε πως λειτούργησε η οικογένεια του, στα τόσα χρόνια καριέρας ως προς τον κόσμο: «Από την αρχή παρουσιάστηκα στον κόσμο ως ένας καλλιτέχνης που έχει οικογένεια. Όλο αυτό ο κόσμος το εκτίμησε και, εκ του αποτελέσματος, η οικογένεια λειτούργησε θετικά στην καριέρα μου».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο φλερτ, αλλά και τους πειρασμούς που υπάρχουν στη δουλειά του. Τόνισε πως ποτέ δεν υπέκυψε σε κάτι τέτοιο και μίλησε για την σύζυγο του, Μαρία: «Ο πειρασμός και το φλερτ δεν μπορεί να λείψει. Όταν ένας άνθρωπος είναι αναγνωρίσιμος, σίγουρα υπάρχει φλερτ. Το θέμα είναι πώς το διαχειρίζεσαι. Στη δική μου περίπτωση ποτέ δεν είχα παράλληλες ζωές. Αυτό μόνο καταστροφή θα έφερνε. Το μεγαλύτερο βάρος, βέβαια, το είχε η Μαρία. Της δίνω συγχαρητήρια για τις μεγάλες τις αντοχές. Πάλευε με τα δικά της φαντάσματα, εννοώντας πως ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ανοχές και αντοχές για το πώς θα διαχειριστεί έναν αναγνωρίσιμο σύντροφο. Πάντα έδινα στη Μαρία την ασφάλεια και την αγάπη. Πάντα την τροφοδοτούσα με όμορφα συναισθήματα. Μια σχέση δυναμώνει μέρα με τη μέρα και φτιάχνεται με πολύ κόπο κι αυτό φρόντιζα, φροντίζω και διεκδικώ ακόμα και σήμερα».

Διαβάστε ακόμη:

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς ποζάρει με τον γιο του: Δείτε πόσο πολύ μοιάζουν!

Εβελίνα Βαρσάμη: Η νέα συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση