Ελληνίδα τραγουδίστρια δήλωσε: «Αναγκάστηκα να κάνω παρέα με νεότερους ανθρώπους και με γκέι γιατί…»

Η Αφροδίτη Μάνου παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στο Πρω1νό και στον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για την επαγγελματική της πορεία.

«Δεν είμαι πολύ δραστήρια, είμαι λίγο πιο ακριβοθώρητη και παράξενος άνθρωπος. Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 αρρώστησα με το θυρεοειδή μου και παραμορφώθηκα, αυτό μου στοίχισε πολύ. Ο θυροειδής με έβγαλε από τη δουλειά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να βρω ποια είμαι. Όταν μίλησα για το θυροειδή στην εκπομπή της Μπήλιως Τσουκαλά μου είπε ότι δεν πρέπει να μιλάμε στην τηλεόραση για ασθένειες», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Μάνου.

Και πρόσθεσε: «Όταν τραγουδούσα με τον Μίκη Θεοδωράκη το ’73 στη Βενεζουέλα είχαμε 80.000 κόσμο υπό βροχή. Όταν άρχισα να ψάχνω τα δικά μου θέλω και ζήτω στο χώρο, αυτό που έφτιαξα σε επίπεδο οικοτεχνίας και δε με ενδιαφέρει η απήχηση. Η Μαίρη Παναγιωταρά είναι πολύ σημαντικό μου κομμάτι και έχω ευθύνη να την περάσω στην επόμενη γενιά».

Ενώ, όσο αφορά τις φιλικές της σχέσεις ανέφερε: «Δεν αγαπάω πολλά πράγματα, είναι στριφνός άνθρωπος, αγαπώ αυτούς που με αγαπάνε. Αγαπώ πολύ τα μηχανήματα μου και την τεχνολογία, είμαι γκατζετάκιας. Για να γίνει κάποιος φίλος μου πρέπει να μου μαθαίνει πράγματα. Αναγκάστηκα να κάνω παρέα με νεότερους ανθρώπους και με γκέι γιατί οι ζευγαρωμένοι φίλοι μου έχουν παιδιά και εγγόνια. Έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα, αλλά για τις κυρίως επιλογές μου όχι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικά στο Πρωινό! Η έξοδος Λυκουρέζου – Καλογρίδη και η λογομαχία με φωτογράφο

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση