Έλληνας παρουσιαστής αποκαλύπτει: “Ήταν λάθος μου που έκανα βραδινή εκπομπή!”

Ο Γιώργος Παπαδάκης σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, ωστόσο, όταν το κάνει πάντα τα όσα αποκαλύπτει έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Ο παρουσιαστής μίλησε στο ένθετο “tv kous kous” του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής και στη Μάρτζυ Λαζάρου. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στην δημοσιογράφο πως η απόφαση που πήρε στο παρελθόν να κάνει βραδινή εκπομπή στον Ant1 ήταν λανθασμένη.

“Όχι και ήταν λάθος μου που το έκανα αυτό. Τότε ήταν οι ανάγκες του σταθμού τέτοιες. Δηλαδή δεν ήταν ότι με πίεσαν. Μου είπαν πως ξέρεις κάτι, «μπορείς να το κάνεις, Γιώργο, γιατί έχουμε ανάγκες αυτή την ώρα του προγράμματος;». Πίστεψαν ότι μπορούσα να το κάνω, βλακεία μου που πίστεψα ότι μπορώ να το κάνω κι εγώ, δεν έβγαινε, δεν μου βγήκε και εγώ ήμουν που είπα να το σταματήσουμε και είχα και την ευθύτητα να πω «Γιώργο χάσαμε».

Δεν χάσαμε και τίποτα. Δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Δεν έχω κάνει ποτέ εγώ διασκέδαση στη ζωή μου. Το μοναδικό διαφορετικό πρόγραμμα που έκανα στον ΑΝΤ1 ήταν ένα παιχνίδι. Το έκανα για δύο χρονιές. Μάλιστα, έκανε επιτυχία και υψηλά νούμερα τηλεθέασης.”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

panama-papers-giorgos-papadakis

Διαβάστε ακόμη:

Η Ευαγγελία Αραβανή και η Ζέτα Μακρυπούλια θα βρεθούν στην ίδια εκπομπή!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση