Έλενα Παπαρίζου: Διπλή έκπληξη με το video του «Haide» και το «Colour Your Dream»

Δύο εκπλήξεις επιφυλάσσει η Έλενα Παπαρίζου, κάνοντας την ημέρα όσο καλύτερη γίνεται.

Διπλό «χτύπημα» από την Έλενα Παπαρίζου με δύο κυκλοφορίες!

Σε πρώτο πλάνο, η επιτυχία του καλοκαιριού αποκτά το δικό της video clip. Η αγαπημένη τραγουδίστρια συναντήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα με το Φοίβο και το αποτέλεσμα αυτής της αναπάντεχης συνύπαρξης είναι το μοναδικό «Haide». Το τραγούδι που φιλοδοξεί να βάλει «φωτιά» στο καλοκαίρι μας.

Το «Haide» οπτικοποιείται με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του μετρ της εικόνας, Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και το αποτέλεσμα μόλις έφτασε στις οθόνες μας.

Η καλοκαιρινή τοποθεσία, ένα ηλιόλουστο κλίμα με έντονα χρώματα, γεμάτο φοίνικες και μπαμπού δημιουργεί την αίσθηση παραμυθιού, με την Έλενα Παπαρίζου φυσικά βασίλισσα. Τα χειροποίητα χαλιά επάνω στο γρασίδι μεταφέρουν το θεατή στην Ανατολή, ταιριάζοντας μοναδικά με τα έθνικ στοιχεία που επέλεξε ο Φοίβος για το «Haide».

Η εκθαμβωτική Ελληνίδα ντίβα, η «Number One» Έλενα Παπαρίζου παρασύρει σε αυτό τον όμορφο, ξέγνοιαστο και φωτεινό κόσμο και με το σαγηνευτικό χορό της προκαλεί ζάλη. Τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η ταλαντούχα Chali Jennings, χρόνια συνεργάτιδα της Έλενας.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Αφήστε μια απάντηση