Δούκισσα Νομικού: Στην Μύκονο για διακοπές με τον σύζυγό της!

Στην αγαπημένο της προορισμό, τη  Μύκονο, βρέθηκε και πάλι η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον σύζυγό της,  Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχουν καταφέρει ακόμα, να φύγουν για το ταξίδι του μέλιτος αλλά ήδη βιώνουν και χαίρονται με τον πιο δημιουργικό τρόπο τις πρώτες εβδομάδες ως παντρεμένοι χωρίς να λείπουν οι μικρές αποδράσεις.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν πριν λίγο καιρό, στο νησί των Ανέμων. Μετά από τρία χρόνια σχέσης, τα περισσότερα εκ των οποίων συζούν, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Ο γάμος τους έγινε, σε στενό κύκλο, στο νησί όπου γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Η συγκίνηση και η χαρά της παρουσιάστριας του So You Think You Can Dance ήταν εμφανής. Το λαμπερό της χαμόγελο δεν φεύγει ποτέ! Μα ούτε και του συζύγου της και νεαρού επιχειρηματία.

Το ζευγάρι παραμένει αχώριστο αλλά αυτή τη φορά μαζί τους βρέθηκαν και δύο πολύ καλές φίλες της Δούκισσας, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατρίνα Τσάνταλη. Τα τρία κορίτσια πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές  κάνοντας  βουτιές στη θάλασσα. Μάλιστα δεν παρέλειψαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο instagram και κάποια στιγμιότυπα από τις μίνι διακοπές τους στη Μύκονο.

 

Αφήστε μια απάντηση