Άσπα Τσίνα – Ελεάνα Παπαϊωάννου : Mαζί στη σκηνή μετά από 14 χρόνια!

Η Άσπα Τσίνα έγινε ευρέως γνωστή ως το «κακό» κορίτσι του Fame Story 1 το 2002. Ο εκρηκτικός της χαρακτήρας και οι κόντρες της με τους συμπαίκτες της, κυρίως με την Ελεάνα Παπαϊωάννου, την Φωτεινή Τσιτσιγκού, αλλά και με την Κατερίνα Κούκα, μέλος της κριτικής επιτροπής του show τότε, έκαναν την τηλεθέαση να χτυπάει «κόκκινο».

Η Άσπα πριν λίγες μέρες βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αθήνα και σε μια από τις εξόδους της επέλεξε να διασκεδάσει στη μουσική σκηνή, όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Νίκος Ζιώγαλας και η… Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Ναι, καλά διαβάσατε! Η Άσπα απόλαυσε επί σκηνής την άλλοτε… άσπονδη συμπαίκτριά της. Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Όταν η Ελεάνα της υποδέχτηκε από το μικρόφωνο και της ζήτησε να ερμηνεύσουν μαζί ένα τραγούδι, εκείνη δέχτηκε με χαρά και το ντουέτο τους καταχειροκροτήθηκε.

Μάλιστα, μετά το τέλος του προγράμματος της, η Άσπα επισκέφθηκε την Ελεάνα στο καμαρίνι της. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να τα πουν, να θυμηθούν τα παλιά και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες.

1

Αφήστε μια απάντηση