Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο λόγος που η Khloe Kardashian ονόμασε την κόρη της «Αλήθεια»

Η Khloe Kardashian χθες, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά την γέννηση της κορούλας της. Η reality star δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο και στη λεζάντα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, το όνομα της μπέμπας: «Το κοριτσάκι μας, η True Thompson, έχει κλέψει τις καρδιές μας και είμαστε γεμάτοι ΑΓΑΠΗ. Τόσο μεγάλη ευλογία να καλωσορίσω αυτό τον άγγελο στην οικογένεια! Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε True!».

Μετά την εν λόγω ανάρτηση, τα ξένα sites έσπευσαν να γράψουν πως το όνομα True (Αλήθεια) πιθανόν να είναι η απάντηση στο σκάνδαλο της απιστίας του συντρόφου της, Tristan Thompson. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς η Kris Jenner επέλεξε να δώσει ένα τέλος στα σενάρια, μέσω του Instagram. 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με ροζ μπαλόνια και στη λεζάντα αποκάλυψε τον λόγο που η μπέμπα πήρε το όνομα True. «Το όνομα του παππού μου από την πλευρά του μπαμπά μου ήταν True Otis Houghton… Το όνομα του μπαμπά μου ήταν Robert True Houghton… Είμαι ενθουσιασμένη που η Khloe έβγαλε την κόρη της True!».

Δείτε την ανάρτηση της:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Ο Θεοδωρόπουλος αποκάλυψε γιατί σταμάτησε να μιλάει με τον Αγόρου!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση