Ανδρέας Γεωργίου – Μιλάει για την σχέση και τον τσακωμό του με τον Αποστόλη Τότσικα!

Ο Ανδρέας Γεωργίου σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο περιοδικό DownTown επιβεβαίωσε τις φήμες σχετικά με την ένταση της σχέσης του με τον Αποστόλη Τότσικα κατά τη διάρκεια του Μπρούσκο.
«Κάθε οικογένεια έχει τις διαφωνίες και τους καβγάδες της. Έτσι συνέβη και στο Μπρούσκο. Το “πλακωθήκαμε” είναι τραβηγμένο σενάριο. Σημαίνει ότι παίξαμε ξύλο. Όχι, ξύλο με τον Αποστόλη δεν παίξαμε» είπε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε: «Με τα αδέλφια μου τσακωνόμαστε δυο φορές την εβδομάδα, με τον Αποστόλη θα τσακωθώ μια φορά το χρόνο. Γνωριζόμαστε δέκα χρόνια και τώρα υπήρξε πράγματι μια διαφωνία και μια ένταση λόγω των ημερών που τον χρειαζόμουν στην Κύπρο για τα γυρίσματα, αλλά όλο αυτό πήρε μια διάσταση που δεν καταλαβαίνω. Μου μετέφεραν ότι γράφτηκε πως πλακωθήκαμε για τα λεφτά. Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Προφανώς οι δημοσιογράφοι το σκέφτηκαν αυτό επειδή δεν έχει γραφτεί πουθενά το όνομα του Αποστόλη για τις νέες σειρές που ετοιμάζω».
Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν θα συμμετέχει ο Αποστόλης Τότσικας στις νέες σειρές του ο Ανδρέας Γεωργίου σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το καστ των ηθοποιών, αλλά πράγματι δεν του έχω κάνει πρόταση γιατί δεν πάμε να κάνουμε ένα νέο Μπρούσκο. Ο Αποστόλης είναι για μένα ένας σπουδαίος ηθοποιός. Δεν νομίζω λοιπόν να μείνει χωρίς δουλειά. Πιστεύω ότι θα βρει να δουλέψει κάπου αλλού και του εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει».

Αφήστε μια απάντηση