10 χρόνια κάθειρξης στον Αλέξανδρο Αγγλούπα για τον πυροβολισμό της Γωγώς Φαρμάκη

Τη Δευτέρα άρχισε η ακροαματική διαδικασία στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας,  για την υπόθεση πυροβολισμού στην Γωγώ Φαρμάκη από τον Αλέξανδρο Αγγλούπα. 

Αν και από την δίκη έλειπαν βασικοί μάρτυρες, όπως η Όλγα Φαρμάκη, το δικαστήριο καταδίκασε σε κάθειρξη δέκα ετών και έξι μηνών με αναστολή τον Αγγλούπα, αναγνωρίζοντας του το ο ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Ωστόσο, θα ακολουθήσει εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό και η απόφαση μπορεί να ανατραπεί.

«Άπό την αυτοψία δεν βρέθηκαν τα ενδύματα της παθούσας, έχουμε και εδώ μια εξαφάνιση στοιχείων. Βρέθηκαν μόνο δυο κηλίδες αίματος, είναι αδιανόητο σε ένα τέτοιο πλήγμα να μείνουν μόνο δυο κηλίδες. Κατά την άποψη μου κάποιος επισκέφτηκε το σπίτι και το καθάρισε. Επίσης η Όλγα Φαρμάκη διέγραψε μηνύματα από το κινητό της αδελφής της. Όλα τα ανωτέρω δείχνουν ότι υπήρχε ένα σχέδιο συγκάλυψης της πράξης και όχι ότι ήταν να ατύχημα. Η παθούσα σε διάφορες καταθέσεις της στην αρχή καταθέτει με λεπτομέρεια το πως πραγματικά έγινε. Τριάμιση χρόνια μετά η παθούσα πάει στον ανακριτή και ανακαλεί όσα είχε κει και είπε ότι τα είχε βρει με τον κατηγορούμενο, ότι ήταν υπερβολική στην αρχή και ότι έκανε ό,τι έκανε για να πονέσει τον κατηγορούμενο. Βέβαια, δεν μας είπε σήμερα πώς πραγματικά τελικά έγινε το συμβάν αλλά δεν θυμάται και απλά αποδίδει την αρχική της στάση σε κακούς νομικούς συμβούλους», ανέφερε ο εισαγγελέας στην αγόρευση του.

Ο κατηγορούμενος και το θύμα, υποστήριξαν πως ήταν ατύχημα, αν και στην αρχή η Γωγώ Φαρμάκη υποστήριζε το αντίθετο.

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτη δήλωση για την Σπυροπούλου: «Νομίζει ότι είναι σε κέντρο αδυνατίσματος»

Μαλλιά-κουβάρια οι άνδρες στο Power of love – Τι συνέβη;

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση